Een taxatie nodig in Haaglanden of de Leidse regio?
Wij helpen je graag!
Neem contact met ons op

Heb je een woning gekocht en wil je jouw nieuwe thuis (gedeeltelijk) financieren door middel van een hypotheek? Dan heb je hiervoor een NWWI taxatierapport nodig. Een NWWI taxatierapport is gevalideerd en wordt door alle hypotheekverstrekkers geaccepteerd. Ook voor een taxatierapport ten behoeve van een overbruggingshypotheek ben je bij Emil NVM Makelaars aan het juiste adres.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut, ook wel NWWI, valideert (keurt) rapporten van woningtaxaties van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.

Uiteraard is Emil NVM Makelaars aangesloten bij het NWWI en voldoen onze taxatierapporten aan de hoogste eisen.

Ja, ik heb een NWWI taxatie nodig

Dit betaal je voor een taxatie

Het opstellen van een taxatierapport van bestaande woningen kan al vanaf € 495,- (niet gevalideerd rapport). Wij hanteren het volgende tarievenoverzicht:

Woningen met een taxatiewaarde tot € 750.000,-                 taxatietarief: € 595,-

Woningen met een taxatiewaarde vanaf € 750.000,-             taxatietarief: € 695,-

Bovengenoemde prijzen zijn prijzen voor taxatierapporten met NWWI-validatie. Wens je een extra waarde op te nemen in het taxatierapport? Dan rekenen wij hier een meerprijs van € 100,- voor. Denk hierbij aan de waarde van de woning na verbouwing of de waarde van de woning in verhuurde staat. Uiteraard zijn alle bovengenoemde prijzen inclusief BTW.

 

Tip! Als je een woning laat taxeren voor een hypotheekaanvraag dan zijn de taxatiekosten fiscaal aftrekbaar!

 

Direct opdracht verstrekken